Dancing in the Moonlight
I want my 20/10/2012 back :'-)
Sunday, 24 February 2013 | 01:42 | 0 comments
Hai and Assalamualaikum. I d k  why tetiba rasa nak update blog lagi. Entah. Harini tak banyak cakap, tak banyak ketawa, tak banyak senyum, tak banyak  bebel, hanya diam membisu. Donno what's wrong with me. I'm okay *fake smile* totally okay (totally not okay, ask me why ask me)*delete*.


See see, gambar atas tu i wore jersi Barcelona. Tahu kenapa? Sebab, orang yang aku sayang & rindu minat Barcelona. Siapa lagi, kalau bukan Afiq :'-). Ramai tanya, 20/10/2012 tu tarikh apa. My birthday? Ish noooo lah. Tarikh first couple lah. Tarikh yang sangat penting, indah dan hari tu juga lah aku rasa sangat-sangat bahagia. Sangat bahagia, Allah saja tahu perasaan time tu. Senyum dari pagi, sampai malam. Hahahaha such  a cute moment. Sentiasa ingat, setiap detik indah tu. Simpan dalam hati and kunci biar tak hilang nak kekal dalam hati selamanya. Demi Allah, i miss you Afiq :'-).


Afiq, sangat-sangat lah lain. The way he treated me, and I just love everything about Afiq. Everything. His smile, his laugh, even somestimes dia ni mengada-ngada suka merajuk hahaha pastu reply my bbm sepatah-sepatah *wipe tears* then after a few minutes okay balik. You know what Afiq, I can't find someone like you. You're so one in a million :'-). I can't forget moment masa kita meet dekat Mcd. Masa mula tu, badmood jha then bila nampak awak keluar dari kereta tu hati ni ya Allah :'-) sangat gembira *dancing* rasa nak menangis pun ada. Thanks sebab dah datang, and hantar balik time tu.Muka kita senyum jha, sebab hati bahagia :'-). Even kejap, tapi kenangan tu selalu ada dalam ingatan kita. Takan hilang, selalu ingat. Idk why tapi bila kita dengan awak, hati ni rasa tenang sangat. Awak, lelaki paling baik & comel(taylor lautner) hahaha pernah datang dalam life kita.Thanks again, for coming into my life. Kita hargai semua yang awak, bagi. Terima kasih, sekali lagi kita ucap kan :-').



Bila awak, baca semua ni. Kita nak sangat awak tahu, kita rindu awak :'-). Kita selalu doa kan kebahagiaan awak. Awak bahagia, kita pun bahagia. Awak, segalanya. Kita nak minta maaf juga, kalau dulu banyak sakit kan hati or susah kan awak. Kita nak sangat, awak baca semua ni. Semua ni, dari hati kita. Thanks, cuma ini saja kita minta. Take care, afiq. You'll always be my 'Gemok' hahaha. I miss you. Okbai.






Lots of love: Che Nur Syibrah.




Hello!
Saturday, 23 February 2013 | 05:32 | 0 comments
Hello and Assalamualaikum :-). Ya Allah, lama sangat tak update blog. Dah berhabuk blog ni, kesian dia *tiup habuk*. So how everybody? Okay? Hehe. Act, idk nak update fasal apa. Maybe just, fasal sch? Yeah. sch.


Nothing special, about sch. Cuma happy sebab, this year sekelas dengan my baby twinie (Irdina Farzana). Alhamdulillah. Classmates pun, alhamdulillah okay. So far, semua okay and baik. But naik form 3 ni, makin banyak homework, makin banyak stress. Stay up sampai 2/3 pagi, buat homework. Nvm demi PMR, tak lama je lagi. Ya Allah, seram sekali berdebar tak terkata *dup dap dup dap*. Class tambahan, pun ada. Tuition? Haaaa not now, maybe bulan 5 start. Sebab ..... Malas!. So, just wish me luck sebab next week (4/3/2013) start exam :-). And good luck, too for sesiapa yang ada exam.


See you, again. Take care & bye.





Lots of love : Che Nur Syibrah xoxo.

Mini Sidebar ★

TY spending me your time my dear stalker ★
Follow

C. N.. S